Masterclass SRDG 26 mei 2018 Mentale training

 

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseren we een masterclass mentale training met de bekende sportspycholoog Rico Schuijers in het Studenten Sportcentrum van de Technische Universiteit van Eindhoven. 


MIS HET NIET!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Je kunt je weer inschrijven voor de masterclass van de Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing op zaterdag 26 mei 2018. Kosten nog moeite zijn gespaard om deze masterclass van de Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG) ook deze keer weer voor iedereen leerzaam en leuk te maken.  Als het programma je aan staat, schrijf je dan direct in, omdat vol is vol.

Workshop  mentale training door Rico Schuijers van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Dr. Rico Schuijers (1966) is sportpsycholoog en is toonaangevend in Nederland. Hij heeft sportpsychologie in Nijmegen gestudeerd en is in 1990 een eigen bedrijf begonnen. Daarnaast heeft hij van 1996 tot 2003 aan zijn promotie gewerkt aan de Sporthochschule van Keulen in Duitsland, alwaar hij in 2003 promoveerde. Hij was van 2008 - 2010 voorzitter van de Vereniging voor SportPsychologie in Nederland en is voormalig lid van de Managing Council van de International Society of Sport Psychology.

Zijn dagelijks werk bestaat uit het trainen en begeleiden van topsporters, individueel of in teamverband. Hij werkt met meerdere nationale teams en individuen in diverse sporten  die zich voornamelijk richten op de Olympische Spelen. Daarnaast werkt hij ook voor de luchtverkeersleiding op Schiphol en voor Eurocontrol in Maastricht,  voor de luchtmacht en politie. Hij werkt ook met dirigenten en musici. De overeenkomst tussen deze beroepen is dat het stressberoepen zijn, waar op een bepaald moment een bepaalde prestatie wordt verwacht. Het werken met deze mensen is de core-business van Schuijers.

Schuijers is een graag geziene spreker. Hij heeft ervaring met lezingen in het bankwezen, de detachering, werving en selectie bureaus, universiteiten en hogescholen, ministeries en uitgeverijen. Schuijers’ stijl valt op door het grote aantal praktische voorbeelden die hij uit de sportervaring kan vertellen. De parallellen tussen sport en het bedrijfsleven zijn bekend, Schuijers kent beiden. Zijn thema’s zijn: presteren onder druk, stressmanagement, omgaan met veranderingen, inzicht in individuele verschillen, teambuilding, inspireren tot het leveren van topprestaties, en ervaringsverhalen van het werken met topsporters op Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen. Daarnaast geeft hij workshops op het gebied van motivatie, spanning, concentratie en zelfvertrouwen.

’s Morgens zijn we in de vergaderruimte en ’s middags zijn we in de dojo om praktisch te oefenen.

Inschrijven                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Wil je je inschrijven voor deze masterclass? Stuur mij dan een e-mail. Je mag € 59,- voor leden van SRDG (leden hebben voorrang bij inschrijving op niet-leden tot dinsdag 1 mei  2018) en € 88,- voor niet-leden overmaken op rekening Bureau Op Eigen Kracht NL94ABNA0620376724 onder vermelding van masterclass gevaarsbeheersing 26 mei 2018. Schrijf er a.u.b. je voor -en achternaam duidelijk bij. Het gaat op volgorde van betalen. Bij geen deelname wordt de betaling niet geretourneerd. Wisselen met een andere deelnemer is uiteraard toegestaan. Op de dag zelf wordt je een factuur gegeven.
Als SRDG-lid voldoe je bij deelname aan deze masterclass aan de bijscholingseisen voor het jaar 2018.

 

Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing - Hulst 71 - 5662 TD Geldrop - 040 285 26 82 - info@gevaarsbeheersing.nl        Website by The Cre8ion.Lab